Οι Πλειάδες στο 4ο Κ.Ο.Θ. UNDERGROUND

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:30, στο BLOCK 33

 Οι Πλειάδες συμμετέχουμε στο φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο «4ο Κ.Ο.Θ. Underground», που θα γίνει από Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο BLOCK 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία) και ώρες (Παρασκευή & Σάββατο από 17:00, Κυριακή από 11:00) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Το «Κ.Ο.Θ. Underground» αγκαλιάστηκε από τη πρώτη χρονιά λειτουργίας του, τόσο για την τεράστια ποικιλία των προσφερόμενων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όσο και για την υψηλή τους ποιότητα. Κυρίως όμως αγαπήθηκε πολύ, γιατί όλοι οι συμμετέχοντες το κάνουν με μεράκι, αγάπη και ειλικρινή διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, κάτι που στις μέρες μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Πλέον, στον 4ο χρόνο ζωής του, το φεστιβάλ έρχεται πιο πλούσιο από ποτέ, με δράσεις που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και με πρόσθετα όπλα στα παραπάνω, το πείσμα των διοργανωτών, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών και τη διάθεση για ενεργή αντίδραση στην εσκεμμένη διάλυση κορυφαίων καλλιτεχνικών θεσμών της χώρας. Όπως τα Μουσικά Σύνολα της Ε.Ρ.Τ., εκπρόσωποι των οποίων συμμετέχουν στο φεστιβάλ, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν μπορεί να φιμώσει την Τέχνη.

http://www.smykoth.gr/

http://www.youtube.com/watch?v=aM4Aalff_Dk

https://www.facebook.com/events/1383911575171202/

Οι Πλειάδες συμμετέχουμε στο φεστιβάλ με το συναυλιακό πρόγραμμα «Πολυφωνικές διαδρομές από την Ήπειρο ως τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο», το οποίο θα παρουσιάσουμε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 19:30. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί άλλη ημέρα.